Beneficiar
MEDIAFAX S.A

MEDIAFAX SA este cel mai important furnizor de informatii generale, sociale si de business din Romania.

Cu o experienta specifica de peste 15 ani, este liderul de piata pe acest segment in functie de numarul de clienti (peste 90% din piata centrala) si in functie de calitatea serviciilor oferite. Incepand cu 1997, solicitantul transmite in timp real informatii destinate segmentelor mass media, social si economic, nisate pe diferite industrii. Acestor fluxuri de stiri li se adauga si diferite instrumente de lucru necesare mediului economic, precum: Anunturi de cereri si oferte, Propuneri de afaceri, Anunturi licitatii, Activitate legislativa, Bursa, Sumar Monitorul Oficial, Evenimente, Piete si Statistici (cotatiile principalelor valute, operatiuni pe piata monetara, indicii productiei industriale pe ramuri, indicii preturilor de consum, castigurile salariale, investitori straini, Produsul Intern Brut etc.).

In prezent, solicitantul este principalul furnizor roman de informatie economica si sociala. De asemenea, solicitantul este lider de piata in ceea ce priveste furnizarea de servicii de monitorizare a presei din Romania.

MEDIAFAX SA are si o mare experienta in organizarea de evenimente si conferinte sociale si economice, peste 35 de astfel de evenimente fiind organizate in ultimii patru ani.

MEDIAFAX SA are competente si in ceea ce priveste conceptualizarea si dezvoltarea de platforme de comunicare si interactiune. Intreaga productie a solicitantului este produsa si distribuita in mediul online, prin intermediul a 7 portaluri de internet.

Solicitantul este prima companie media din Romania care a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.

Partener:
Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro

Partenerul este in acest moment cel mai important furnizor de formare profesionala in domeniul media si domenii conexe acestuia din Romania. Incepand cu luna octombrie 2006, principala preocupare a membrilor partenerului a fost organizarea de programe de formare si, respectiv, evaluare si certificare a competentelor profesionale din domeniul media.

Din aprilie 2007, partenerul a fost autorizat pentru a organiza sesiuni de evaluare pentru ocupatiile de reporter TV si operator de imagine.

In luna iunie 2009, partenerul a obtinut reautorizarea privind evaluarile ocupatiilor Reporter (cu extensie pe TV, presa scrisa si radio) si Operator de imagine (de asemenea, reautorizata in iunie 2010). Incepand din luna mai 2009, partenerul detine autorizatia de formare pentru ocupatia de Reporter.

Partenerul este de asemenea autorizat de catre Ministerul Muncii sa realizeze cursuri de formare pentru urmatoarele ocupatii: Reporter, Manager de Proiect si Manager Operatiuni/ Produs (management financiar).

Partenerul poate totodata sa organizeze traininguri necertificate pentru urmatoarele ocupatii: Editor imagine, Fotograf, Operator de imagine, Operator radio, Organizator productie publicitara (traffic manager), Reporter TV, Textier publicitate, Analist financiar, cursuri de limba engleza (nivel incepator, mediu, avansat), module pentru limbaj specializat pe domenii de activitate (ex: marketing, management).

Partenerul detine competente si experienta atat in realizarea de instrumente de evaluare a competentelor de lucru pentru diverse ocupatii din domeniul media, cat si a competentelor de project manager. Din 2007 pana in prezent a evaluat si eliberat certificate de competente profesionale pentru 199 de persoane, femei si barbati cu varste cuprinse intre 22 si 55 de ani. Partenerul a pregatit si sustinut in ultimii ani 5 cursuri de Project management si Basic Financial Skills, reunind in total 750 de cursanti atat din industria media, cat si din domenii conexe.